2016-01-19

Mamy zaszczyt poinformować o kolejnym wyróżnieniu dla Pana Dariusza Cegielskiego - Prezesa Zarządu Trans Polonia. W plebiscycie na Osobowość Roku 2015, organizowanym przez Dziennik Bałtycki, Pan Prezes został nominowany w kategorii „Biznes”.

Na końcowy sukces i wybór "Osobowości Roku 2015" wpływ mają czytelnicy Dziennika Bałtyckiego. Każdy, do północy 29 stycznia, może oddać swój głos na Pana Prezesa Cegielskiego, wysyłając SMS pod nr 72355 o treści ODT.6

Serdecznie dziękujemy tym, którzy już to zrobili i zachęcamy do głosowania.

Głosowanie na Osobowości Roku 2015 będzie trwać do 29 stycznia do północy. W połowie lutego w Trójmieście odbędzie się uroczyste zakończenie plebiscytu, na które zostaną zaproszeni zwycięzcy w każdej kategorii z każdego powiatu. Podczas gali laureaci odbiorą statuetki i dyplomy. Relacja z tej uroczystości znajdzie się na łamach specjalnego dodatku, który będzie dołączony do „Dziennika Bałtyckiego”.

Głosowanie na samorządowców, społeczników, ludzi kultury i biznesu to docenianie tych, którzy w minionym roku osiągali sukcesy i aktywnie działali na rzecz naszych lokalnych społeczności. Początek każdego nowego roku to okres podsumowań. Trwa wielki plebiscyt, w którym Czytelnicy "Dziennika Bałtyckiego" wybierają Osobowości Roku 2015 w czterech kategoriach: samorząd i społeczność lokalna, działalność społeczna i charytatywna, kultura oraz biznes. Plebiscyt jest prowadzony osobno w Gdańsku, Gdyni i Sopocie oraz w powiatach naszego województwa. Kandydatów do zaszczytnego tytułu nominowała redakcyjna kapituła oraz nasi Czytelnicy. Zobacz listy nominowanych oraz aktualne wyniki głosowania na :